Logo SVR

Betaalbaar kamperen | All-in voor € 20

Op basis van 2 personen | Exclusief toeristenbelasting

Je leest het goed. Je betaalt een vast tarief van € 20 per nacht voor twee personen (exclusief toeristenbelasting). Ongeacht of je met een tent, een camper of caravan komt. Dat betekent een ruime kampeerplek inclusief stromend water, elektriciteit en onbeperkt gebruik van luxe douche- en toiletvoorzieningen. Bovendien is er WiFi beschikbaar in de gezamenlijke keuken-huiskamer. Deze gezamenlijke ruimte is voorzien van een groot gasfornuis, een koelkast, koffie en thee en allerlei gezelschapsspelletjes. Ook als het regent, heb je dus ruimte genoeg op onze minicamping.

Betaalbaar kamperen | Overige tarieven

Wil je bijzonder overnachten, ben je met meer dan twee personen, wil je een fiets huren of een wasje draaien? Dat kan. Download de tarievenlijst om erachter te komen wat dat kost, maar bellen of e-mailen kan natuurlijk ook. We rekenen graag voor je uit wat betaalbaar kamperen voor jou en jullie gezelschap betekent.

Tarievenoverzicht

Kosten per overnachting*. Voor 2 personen exclusief toeristenbelasting € 20  per 2 pers.
Extra persoon per overnachting € 5,50
Bezoekers zonder overnachting p.p. € 2,50
Bijzonder kamperen | Glamping Tarieven Glamping 2021
Gebruik wasmachine met droogtrommel € 7,50
Huur stadsfiets per dag € 9
Huur 2-persoons pop-tentje (met matjes | per verblijf) € 25
Luxe ontbijt per persoon € 12
Mini-wegwerpbarbeque (te koop) € 3
Vervoer van of naar busstation Veghel (per rit van maximaal 4 personen) € 10
Toeristenbelasting p.p.p.n. € 1

*All-inprijs op basis van 2 personen, 1 kampeermiddel, 1 parkeerplaats voor de auto, 4 tot 6 ampère stroom, een eigen watertappunt, gebruik van de douches en toiletten, gebruik van gezamenlijke keuken en huiskamer met draadloos internet (beperkt), exclusief toeristenbelasting à €1 p.p. Tijdens het Pinksterweekend is de prijs €13 per persoon per nacht.

Houd je van betaalbaar kamperen?
Reserveer een plek op onze minicamping.