Grote Bus Glamping 4 personen
vogelknop 08 Home

Luxe kamperen | Grote Bus

Vroeger was het een touringcar. Waarschijnlijk waren er toen al mensen die er mee op vakantie gingen. Wat dat betreft is er niet veel veranderd, want vanaf dit seizoen kun jij ook weer op retro-vakantie en daarbij luxe kamperen in De Bus. Hij is lekker groot. Misschien zelfs wat over-the-top, maar dat vinden wij juist zo leuk. Hij is sowieso groot genoeg voor 4 volwassen en in overleg is er wellicht wel plek voor 5.

Glamping in onze Grote Bus

In deze bus kun je met 4 personen slapen en dan is er tegelijkertijd nog plek over voor een zithoek, een keukentje en veel kastruimte. Heb je echter nog meer ruimte nodig? (wat wij ons bijna niet kunnen voorstellen als je gaat kamperen) Dan is de huiskamerkeuken van de minicamping ruim ingericht met allerlei kookgerei en van alle gemakken voorzien. Datzelfde geldt voor de douche- en toiletruimte, waar je uiteraard onbeperkt gebruik van kunt maken. Bovendien zijn er fietsen te huur en is er een grote BBQ op het middenterrein aanwezig voor gezamenlijk gebruik. Alles voor een leuk kampeerweekend!

Tarieven glampingplekken 2020 Minicamping Aachterum
Reserveer de grote bus

Grote Bus op een rij:

  • € 66,- per nacht (in het weekend voor minimaal 2 nachten)
  • Kom je alleen dan krijg je € 5 korting per nacht
  • Leuk met kinderen of een groepje volwassenen
  • Voorzien van kleine keukentje en verwarming wanneer nodig

Goed om te weten | Overnachten de Grote Bus

  • Ben je met meer dan vier personen, dan is er (afhankelijk van je gezelschap) in de bus nog wel wat ruimte. Ook is er altijd plek voor een pop-up-tent op jullie kampeerplek. Op verzoek kun je één of meer pop-up-tenten met matrasjes huren (neem wel je slaapzak mee). Vraag gerust naar de mogelijkheden en de kosten.
  • De prijzen zijn inclusief beddengoed, keukenlinnen, onbeperkt gebruik van douche- en toiletfaciliteiten van de minicamping, schoonmaakkosten, 1 parkeerplaats voor de auto, 6 ampère stroom, draadloos internet (beperkt) en er is grote en luxe ingerichte keuken aanwezig op de camping, voor ieders gebruik.
  • Prijzen zijn excl. toeristen belasting à € 1 p.p.p.n.

Te beleven in de buurt…

Vanuit minicamping Aachterum loop je zo natuurgebied ’t Hurkske in. Ook perfect voor een rondje mountainbiken, hardlopen of een parcours op de nieuwe trimbaan. Vanaf de minicamping hebben we ook leuke wandel- en struinroutes uitgezet naar: koffie- en theehuis De Boswachter, restaurant Hart van Bourdonck en Korenmolen De Hoop. Wil je even meer de drukte in, uitgebreid uit eten, een avondje naar de film, een kasteel bezoeken of een museum? Kijk wat er in de buurt te beleven is.