overnachten in een brandweerwagen
vogelknop 08 Home

Glamping in een Brandweerwagen

Wil je bijzonder kamperen? Kom dan overnachten in een oude brandweerwagen. Deze robuuste en ijzersterke Magirus Deutz is gebouwd in de jaren ‘50/’60. In de jaren ’80 is hij verbouwd tot camper en vanaf die tijd heeft hij de campingeigenaresse en haar gezin vele mooie vakanties bezorgd. Nu is hij wederom opgeknapt en gepimpt en staat hij klaar om jullie een leuk weekend of fijne week te bezorgen!

Brandweerwagen reserveren?

In deze oude brandweerwagen is plek voor twee volwassenen en een kind. Naast de slaapplekken is de brandweerwagen voorzien van behoorlijk wat opbergruimte en een zithoek, zowel binnen als buiten. Ook is hij voorzien van een elektrisch kacheltje en een compact keukenblokje met keukengerei en een koelkastje. Wil je echter wat uitgebreider koken? Dan gebruik je gewoon de ruim ingerichte keuken van de minicamping. Terwijl je overnacht in deze oldtimer, kun je natuurlijk ook gebruikmaken van de luxe douche-, toilet- en de binnenfaciliteiten van de camping.

Tarieven brandweerwagen
Reserveer de brandweerwagen

Brandweerwagen | Magirus Deutz op een rij:

  • € 66 per nacht (te huur voor minimaal 2 nachten)
  • Kom je alleen dan krijg je € 5 korting per nacht.
  • Leuk met kinderen, uiteraard samen met een volwassen persoon.
  • Het wordt wat krapper, maar het past ook met 2 volwassenen en 1 kind.

Goed om te weten | Over de Brandweerwagen

  • De brandweerwagen is met zorg opgeknapt en ingericht. Alles wat je nodig hebt staat voor je klaar. Ben je met meer dan drie personen, dan is er ook nog altijd plaats voor een tent op jullie kampeerplek. Op verzoek kun je één of meer pop-up-tenten met matrasjes huren (slaapzak zelf meenemen). Vraag gerust naar de mogelijkheden en de kosten.
  • De prijzen zijn inclusief beddengoed, keukenlinnen, onbeperkt gebruik van douche-, toiletfaciliteiten van de minicamping, schoonmaakkosten, 1 parkeerplaats voor de auto, 6 ampère stroom, draadloos internet (beperkt) en er is grote en luxe ingerichte keuken aanwezig op de camping, voor ieders gebruik.
  • Prijzen zijn excl. toeristen belasting à € 1 p.p.p.n.

In de buurt van onze minicamping

Vanuit minicamping Aachterum loop je zo natuurgebied ’t Hurkske in. Maak een wandeling naar koffie- en theehuis De Boswachter en geniet van hun koffie of een heerlijke lunch op het terras in de natuur. Wil je even meer de drukte in, uitgebreid uit eten, een kasteel of museum bezoeken? Ga dan voor het kasteel en het Boerenbondsmuseum naar Gemert, terwijl je in Erp het Emaillemuseum vindt met 6.000 historische potten, pannen, zand-, zeep- en sodasets. Kijk wat er in de buurt te beleven is.