Bijzonder kamperen | Glamping

Glamping. Dat is luxe en bijzonder kamperen. Denk aan overnachten in een Pipowagen, oude brandweerwagen, een gepimpte caravan of de grote bus. Alles wat kamperen leuk maakt, is er wel. En alles wat kamperen vervelend maakt, heb je lekker niet. Wel de rust, ruimte, frisse lucht en een plek voor jezelf, maar geen lekkende tentzeilen of gesleep met slaapzakken. Kies een glamping-stijl of bijzonder kamperen die bij je past: blijf slapen in één van onze pipowagens, een oude brandweerwagen of de grote bus.

Overnachten in een Pipowagen of Glamp-Caravan

Onze camping heeft twee pipowagens die met veel zorg en liefde zijn opgeknapt en ingericht. De grotere pipowagen is geschikt voor 4 volwassenen. In de kleinere pipowagen kun je met twee personen slapen, maar is je gezelschap groter dan twee? Dan reserveer je de kleine pipowagen samen met de glamp-caravan die op dezelfde plek staat. Alles wat je nodig hebt is aanwezig in de pipowagens en de caravan. En wil je met wat meer luxe koken dan gebruik je gewoon de uitgebreid ingerichte keuken van de camping. Wordt het kouder, dan is het binnen goed toeven wanneer je het warmtepaneel aanmaakt.

Meer over Pipowagens & Caravan

Overnachten in een Brandweerwagen of Grote Bus

Wil je bijzonder kamperen in iets anders dan een pipowagen? Kom met je kinderen kamperen in een oude brandweerwagen of overnacht in een grote bus. De brandweerwagen en de grote bus zijn naast de slaapplekken voorzien van binnen- en buiten stoelen en tafels, een kacheltje en een compact keukenblokje met keukengerei, een gasstel en een koelkastje. Wil je echter comfortabel koken? Maak gebruik van de uitgebreid ingerichte campingkeuken. Zo zijn er ook fietsen te huur en mini-barbecues te koop. Alles voor een luxe en geslaagde kampeer-ervaring in eigen land!

Meer over de Brandweerwagen
Meer over de Grote Bus

Luxe kamperen | Faciliteiten

  • Luxe douche- en toiletruimte met wasmachine en droger
  • Gezellige huiskamerkeuken die van alle gemakken is voorzien, ook beperkte WiFi
  • De camping heeft een ruilbibliotheek, spelletjes voor het hele gezin
  • Buiten is een zandbank en een speeltoestel voor de kinderen
  • Honden zijn helaas niet meer toegestaan

Reserveer direct de Glamping