Betaalbaar kamperen

All-in-tarief van €20 voor 2 personen

Als je van een koopje houdt en gedoe vervelend vindt, kom je betaalbaar kamperen bij minicamping Aachterum in Erp. Geen gedoe betekent bij ons een all-in-tarief van € 20 voor 2 personen. Je leest het goed. Je betaalt een vast tarief van € 20 per nacht voor twee personen. Ongeacht of je met een tent, een camper of caravan komt. Dat betekent een ruime kampeerplek inclusief stromend water, elektriciteit, toeristenbelasting en onbeperkt gebruik van luxe douche- en toiletvoorzieningen. Bovendien is er WiFi beschikbaar in de gezamenlijke keuken-huiskamer. Deze gezamenlijke ruimte is voorzien van een groot gasfornuis, een koelkast, koffie en thee en allerlei gezelschapsspelletjes. Ook als het regent, heb je dus ruimte genoeg op onze minicamping.

Betaalbaar kamperen | Overige tarieven

Ben je met meer dan twee personen, krijg je visite of wil je een fiets of bbq huren, of wil je een wasje draaien? Dan vragen we daar kleine vergoedingen voor. De tarievenlijst kun je downloaden, maar bellen of e-mailen kan ook, dan rekenen we graag voor je uit wat betaalbaar kamperen voor jou en jullie gezelschap betekent.

Tarievenoverzicht**

Kosten per overnachting* € 20  per 2 pers.
Extra persoon per overnachting € 5
Bezoekers zonder overnachting p.p. € 2,50
Een huisdier (mits aangelijnd) € 1,50
Overnachten in de Pipowagen Tarieven Pipowagen
Gebruik wasmachine met droogtrommel € 5
Huur stadsfiets per dag € 9
Huur stadsfiets per weekend € 17,50
Zak hout (stookton is gratis te leen) € 2,50
Buffelrun startbewijs 10:30 uur € 27,50
Kampeerplek per maand** € 150

*All-inprijs op basis van 2 personen, 1 kampeermiddel, 1 parkeerplaats voor de auto, 4 tot 6 ampère stroom, een eigen watertappunt, gebruik van de douches en toiletten, gebruik van gezamenlijke keuken en huiskamer met draadloos internet (beperkt) en inclusief toeristenbelasting à €1,54 p.p. Tijdens het Pinksterweekend is de prijs €10,- per persoon per nacht. **Het tarief per maand is exclusief toeristenbelasting.

Houd je van betaalbaar kamperen?
Reserveer een plek op onze minicamping.