overnachten in een pipowagen
vogelknop 08 Home

Overnachten in een Pipowagen

Wil je een keertje bijzonder kamperen? Kom overnachten in een pipowagen. Je hebt de keuze uit een grotere en een wat kleinere pipowagen. Beiden zijn met veel zorg en liefde opgeknapt en ingericht. Je kampeert in het groen, maar wel met alle comfort van een hotelkamer. Je slaapt in de natuur en ontbijt in het ochtendzonnetje, terwijl je gebruik maakt van de luxe douche-, toilet- en zelfs keukenfaciliteiten van de camping. Bovendien is het bos om de hoek.

Welke pipowagen wil je reserveren?

In de kleine pipowagen kun je overnachten met twee 2 personen, de andere is wat groter en is geschikt voor 4 personen. Naast de slaapplekken zijn de pipowagens voorzien van een tafel met stoelen, zowel binnen als buiten, een compact keukenblokje met keukengerei en een koelkastje. Wil je echter wat uitgebreider koken? Dan gebruik je gewoon de ruim ingerichte keuken van de minicamping.

Bekijk de tarieven: pipowagen
Reserveer een pipowagen

Kleine pipowagen met de glamp-caravan

Vanaf komend seizoen deelt onze kleine pipowagen haar stek met een gepimpte caravan. Het blijkt dat de kleine pipowagen soms net even wat te klein is en daarom hebben we de kampeerplek uitgebreid. het is net alsof je twee aparte kamers in een B&B reserveert, maar dan leuker natuurlijk. Wil je met je gezin komen en is de grote pipowagen bezet of ben je bijvoorbeeld met twee stellen, reserveer dan de kleine pipowagen samen met de caravan!

Kleine pipowagen (met caravan)

Grote pipowagen

 • Kleine pipowagen: € 55 per nacht (in het weekend minimaal 2 nachten voor € 40 p.n.)
 • Kleine pipowagen & caravan: € 75 per nacht (in het weekend minimaal 2 nachten voor € 60 p.n.)
 • Kom je meerdere nachten? Dan geldt een tarief van € 40,- p.n. voor de pipowagen en € 60 p.n voor beide plekken
 • Geen kooktoestel (wel in de caravan), wel een waterkoker en een kacheltje in beide.
 • € 75 per nacht voor 4 pers. (in het weekend min. 2 nachten voor € 60 p.n.)
 • Kom je meerdere nachten? Dan geldt een tarief van € 60,- p.n.
 • Leuk met kinderen, uiteraard samen met een volwassen persoon.
 • Met knusse houtkachel en compact tweepitskooktoestel en compact keukentje.

Overnachten in een pipowagen | Goed om te weten

 • De pipowagens en de caravan zijn met zorg opgeknapt en ingericht. Alles wat je nodig hebt staat voor je klaar. Ben je met meer mensen, dan is er ook nog altijd plaats voor een tent. Op verzoek kun je één of meer pop-up-tenten met matrasjes huren (slaapzak zelf meenemen). Vraag gerust naar de mogelijkheden en de kosten.
 • De prijzen zijn inclusief beddengoed, onbeperkt gebruik van douche-, toilet-, en keukenfaciliteiten van de minicamping, schoonmaakkosten, 1 parkeerplaats voor de auto, 6 ampère stroom, draadloos internet (beperkt) en er is grote en luxe ingerichte keuken aanwezig op de camping, voor ieders gebruik.
 • Prijzen zijn excl. toeristen belasting à € 1 p.p.p.n.

Omgeving:

Vanuit minicamping Aachterum loop je zo natuurgebied ’t Hurkske in. Een bos van 170 hectare met loofbomen, dennen en verschillende vennetjes. Ook perfect voor een rondje mountainbiken, hardlopen of een parcours op de nieuwe trimbaan. Maak een wandeling naar koffie- en theehuis De Boswachter en geniet van hun koffie of een heerlijke lunch op het terras midden in de natuur. Wil je even meer de drukte in? Gemert, Boekel en Veghel (Meierijstad) liggen in de buurt. Binnen een half uur ben je in hartje Den Bosch of Eindhoven. Kijk wat er in de buurt te beleven is…