bijzonder overnachten in een belltent
vogelknop 08 Home

Glamping | Belltent

Een tent met een pelletkachel! Wat een luxe. In deze belltent kun je heerlijk overnachten, want hij is voor kampeerbegrippen lekker ruim. Bovendien heeft de belltent een rond bed en een heuse kroonluchter aan het dak. Een vuurtje stoken kan buiten in de vuurkorf. Kortom: je hebt helemaal geen kampeerspullen of kampeerervaring nodig voor een weekendje kamperen, want zowel deze tent als ook onze minicamping is van alle gemakken voorzien!

Overnachting in een Belltent reserveren?

Deze belltent heeft een doorsnee van vijf meter en is hoog genoeg om in te staan. Er is plek voor twee volwassenen en het is eventueel mogelijk om een babybedje bij te zetten. Een keukentje is er niet, maar geen nood! De huiskamerkeuken van de minicamping is ruim ingericht met allerlei kookgerei en van alle gemakken voorzien. Datzelfde geldt voor de douche- en toiletruimte, waar je uiteraard onbeperkt gebruik van kunt maken. Bovendien zijn er fietsen te huur, zijn er vuurkorven aanwezig en is stookhout te koop. Alles voor een leuk kampeerweekend!

Bekijk de tarieven van de belltent
Reserveer de belltent

Belltent op een rij:

  • € 70,- per nacht (in het weekend minimaal 2 nachten voor € 57,50 p.n.)
  • Een enkele nacht in het weekend boeken, is last-alleen minute in overleg mogelijk
  • Kom je meerdere nachten? Dan geldt een tarief van € 57,50 p.n.
  • Kom je alleen dan krijg je € 10 korting per nacht.
  • Huisdieren zijn in de Belltent niet welkom, wel daarbuiten, mits aangelijnd.

Goed om te weten | Overnachten in een Belltent

  • Ben je met meer dan twee personen, dan is er ook nog altijd plaats voor een tent op jullie kampeerplek. Op verzoek kun je één of meer pop-up-tenten met matrasjes huren (neem wel je slaapzak mee). Vraag gerust naar de mogelijkheden en de kosten.
  • De prijzen zijn inclusief beddengoed, onbeperkt gebruik van douche-, toilet-, en keukenfaciliteiten van de minicamping, schoonmaakkosten, 1 parkeerplaats voor de auto, 6 ampère stroom, draadloos internet (beperkt) en er is grote en luxe ingerichte keuken aanwezig op de camping, voor ieders gebruik.
  • Prijzen zijn excl. toeristen belasting à € 1 p.p.p.n.

Te beleven in de buurt…

Vanuit minicamping Aachterum loop je zo natuurgebied ’t Hurkske in. Ook perfect voor een rondje mountainbiken, hardlopen of een parcours op de nieuwe trimbaan. Vanaf de minicamping hebben we ook leuke wandel- en struinroutes uitgezet naar: koffie- en theehuis De Boswachter, restaurant Hart van Bourdonck en Korenmolen De Hoop. Wil je even meer de drukte in, uitgebreid uit eten, een avondje naar de film, een kasteel bezoeken of een museum? Kijk wat er in de buurt te beleven is.