Bijzonder kamperen | Glamping

Glamping. Dat is luxe en bijzonder kamperen. Denk aan overnachten in een Pipowagen, oude brandweerwagen of een belltent. Alles wat kamperen leuk maakt, is er wel. En alles wat kamperen vervelend maakt, heb je lekker niet. Wel de rust, ruimte, frisse lucht en een plek voor jezelf, maar geen lekkende tentzeilen of gesleep met slaapzakken. Kies een glamping-stijl of bijzonder kamperen die bij je past: blijf slapen in één van onze pipowagens, een oude brandweerwagen of een belltent.

Glamping | Overnachten in een Pipowagen

Onze twee pipowagens zijn met veel zorg en liefde opgeknapt en ingericht. De ene pipowagen is geschikt voor 2 personen, de andere is wat groter en daar kun je met 4 volwassenen slapen. De pipowagens zijn naast de slaapplekken voorzien van een tafel met stoelen, zowel binnen als buiten en een compact keukenblokje met keukengerei en een koelkastje. De grote pipowagen heeft een houtkacheltje en een tweepits-gasstel, de kleinere pipowagen een waterkoker en een gevelkacheltje. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. En wil je met wat meer luxe koken dan gebruik je gewoon de uitgebreid ingerichte keuken van de camping. Op een mooie zomeravond ga je buiten lekker bij de vuurkorf zitten en als het kouder wordt, dan is het binnen goed toeven wanneer je het gevelkacheltje aanmaakt.

Foto’s en tarieven van de pipowagen
Glamping nu reserveren

Bijzonder kamperen | Brandweerwagen of Belltent

Wil je bijzonder kamperen in iets anders dan een pipowagen? Kom met je kinderen kamperen in een oude brandweerwagen of overnacht romantisch met twee in een belltent. De brandweerwagen is naast de slaapplekken voorzien van binnen- en buiten stoelen en tafels, een elektrisch kacheltje en een compact keukenblokje met keukengerei, een tweepits-gasstel en een koelkastje. De belltent heeft het keukenblokje niet, maar wel een pelletkachel in de tent, en iedereen kan gebruikmaken van de uitgebreid ingerichte campingkeuken. Zo zijn er ook fietsen te huur, een vuurkorf is te leen en stookhout te koop bij de eigenaresse. Alles voor een luxe en geslaagde kampeer-ervaring in eigen land!

Foto’s en tarieven van Brandweerwagen
Foto’s en tarieven van Belltent

Glamping nu reserveren

Luxe kamperen | Faciliteiten

  • Luxe douche- en toiletruimte met wasmachine en droger
  • Gezellige huiskamerkeuken die van alle gemakken is voorzien, ook beperkte WiFi
  • De camping heeft een ruilbibliotheek, spelletjes voor het hele gezin en een speeltoestel voor de kinderen
  • Een vuurtje stoken mag, als je een van de aanwezige vuurkorven gebruikt
  • Stookhout is te koop en fietsen zijn te huur bij de gastvrouw

Reserveer direct de Glamping

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Stel je vraag via het contactformulier.